Przygotuj dwie patelnie, gdy się rozgrzeją wlej olej sezamowy. Na jedną z nich wsyp jedno całe opakowanie mieszanki chińskiej. Pokrój boczniaki i dodaj je do reszty warzyw. Wymieszaj.
Pokrój kurczaka w paski i wrzuć go na drugą z rozgrzanych patelni. Dopraw go curry, kuminem oraz solą. Dodaj dwie szczypty mąki. Wymieszaj i pozostaw aż się usmaży.
Do smażących się warzyw dodaj sos słodko-kwaśny, pokrojoną papryczkę chilli, pomidorki koktajlowe, odrobinę kuminu oraz sól do smaku. Przemieszaj.
Kurczaka dodaj na patelnie, w której są warzywa. Dolej odrobinę oleju sezamowego. Przemieszaj.
Wrzuć wcześniej oczyszczone krewetki na patelnie, na której był smażony kurczak. Smaż ok. 1,5 min i dodaj je do wszystkich innych składników.
Uszykuj miseczkę. Wbij do niej 2 jajka, dodaj odrobinę soli oraz 2 łyżki mąki. Wymieszaj składniki, a następnie na rozgrzaną patelnie wlej olej. Poczekaj aż się rozgrzeje i wlej całą jajeczną masę. Poczekaj aż jajka się zetną i powstanie mały omlet. Odstaw.
Do całości dodaj makaron, przemieszaj aby wszystkie składniki się połączyły. Gotuj przez ok. 2 minuty.
Nałóż na talerz potrawę, na wierzch połóż wcześniej zrobione jajko i posyp pokrojoną dymką. Do dekoracji i smaku dołóż kiełki.